Elizabeth

Hoi Claudia,

Tijdens het strijken had ik mijn onderarm tegen de strijkbout aan gehad, (stom , stom, stom, maar ja huishoudelijke ongelukken gebeuren het meeste). De wond was ongeveer 5 cm lang en wel 1 cm breed. Binnen korte tijd ontstond er een blaar en begon het ontzettend te “schrijnen”, de pijn trok echt naar binnen toe. Daarna heb ik telefonisch contact met je gehad.
Nou kort daarna ontstond er een soort schrijnend gevoel maar op een andere manier, het voelde bijna meteen al “verlichtend” aan. Daarna is de pijn verdwenen en heb ik de hele dag gewoon gewerkt in de winkel, heb zelfs niet meer aan mijn arm gedacht. De wond is nu donkerrood maar trekt al weg. Op de plek van de blaar is de huid bij elkaar getrokken en is niet open gegaan.
Pas nadat jij mij s´avonds belde om te informeren naar de brandwond bedacht ik me dat ik er totaal geen last meer van heb gehad, HEEL fijn, want in eerste instantie was het erg pijnlijk.
Erg bedankt voor het wegnemen van de pijn en de door jou getoonde interesse.
Ik zal dit zeker aan vele bekenden doorgeven en jou telefoonnummer aan hun geven, je weet nooit wanneer iemand het nodig heeft.
Zelf weet ik niet wat het is dat je ervoor moet doen. Maar ik weet dat het helpt !
Ik wens je succes met het pijnbestrijden van brandwonden en hoop dat je een ieder die contact met jou opneemt ermee kunt helpen.
Nogmaals bedankt,

Groeten Elizabeth