Onderstaand een overzicht met afbeeldingen van de snelle en mooie wondgenezing na mijn behandeling. De patiënten hebben na mijn behandeling ook geen pijn meer ervaren.

Na mijn behandeling heeft dit kindje geen pijnmedicatie meer hoeven te gebruiken. Er is geen huidtransplantatie meer nodig geweest en de handfunctie is volledig herstelt. Deze genezing heeft binnen 3 weken plaatsgevonden.

Pijnbijbrandwonden

Pijnbijbrandwonden

Pijnbijbrandwonden

Pijnbijbrandwonden

Pijnbijbrandwonden

Resultaat van mijn behandeling na enkele dagen.

Resultaat van mijn behandeling na 2 dagen.

Resultaat van mijn behandeling binnen enkele uren.

Resultaat van mijn behandeling na 2 dagen.

Resultaat van mijn behandeling na volledig herstel. De pigmentvlekjes zijn weer als van voor de behandeling.

Dit meisje werd binnengebracht met zeer uitgebreide brandwonden. Zie foto. Er was geen pijnmedicatie aanwezig, en ik heb haar gelijk kunnen behandelen. Een half uurtje na mijn behandeling zit ze weer te spelen en te eten. Op de video is te zien dat ze volledig op haar brandwonden zit en geen pijn ervaart.  Ook dagen na mijn behandelingen is ze vrij van pijn gebleven en is ze zeer snel herstelt en kon ze snel weer naar huis.