Yvonne

Hallo Claudia, zoals ik had beloofd hier mijn reactie.
Op maandagmorgen 3 november jl kreeg ik een grote beker bijna kokend water over mijn schoot, hetgeen resulteerde in een paar flinke rode plekken en tweedegraads brandwonden met fikse blaren op de binnenkant van beide bovenbenen. Heerlijk, die naad van je broek die er tegen aan schuurt!
Precies een week later, de wond aan mijn rechterbeen ter grootte van een 2euromunt nog steeds open, fel rood en bijzonder pijnlijk, sprak ik iemand die mij op jou site attendeerde. Ik heb je gebeld, je hebt me uitgelegd hoe je te werk gaat en ook dat het eigenlijk al wat lang geleden was dat de brandwonden waren ontstaan, maar je zou toch proberen wat voor me te doen.

Claudia, wat je doet, doe je maar het heeft geholpen. De ergste pijn ging in de loop van diezelfde avond weg en daarna is het met grote stappen vooruit gegaan. Ook is de wond in 3 dagen tijd van open, fel rood en pijnlijk dicht gegaan en is het nu nog maar een klein korstje.

Jouw 06-nummer staat in mijn GSM en als ik ooit iemand spreek die net een ongeluk(je) heeft gehad en met een pijnlijke brandwond loopt dan zal ik hem/haar direct vertellen hoe het mij is gegaan. Ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen.

Bedankt!
Yvonne