Sandra

Beste Claudia,

Woensdagavond 13 februari 2008 heb ik in alle haast tijdens het koken gloeiend hete olijfolie over mijn duim en de binnenkant van mijn rechterhand gekregen. Ik heb meteen een half uur onder stromend water gekoeld maar de pijn bleef heel heftig. Uit wanhoop zocht ik op internet naar informatie over hoe dit te behandelen. Bij toeval kwam ik bij je site terecht en ik heb je toen meteen gebeld. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar dacht “baat het niet schaad het niet”. Ik moest uitleggen waar ik me had verbrand, het tijdstip, mijn naam, mijn leeftijd en mijn woonplaats. Je vertelde dat ik in ieder geval contact moest opnemen met de dokterspost want je had uitgelegd dat je wel het hevige brand gevoel kon wegnemen maar niet het ontstekingsgevaar door blaren.
Ik had me om 18.30 uur verbrand en je een uur later gebeld en jij stelde me gerust dat binnen een uurtje de pijn zou moeten afnemen. Toen ik om 20.30 uur bij de dokter kwam om de wond te laten verbinden, was de pijn inderdaad al weg. Op 1 plekje na. Het ongelofelijke was dat ik niet aan je verteld had dat het bovenop mijn duim ook verbrand was, dus daar hield ik nog steeds pijn. Dus toen heb ik je om 21.15 uur nogmaals gebeld, en dit uitgelegd en werkelijk waar toen ik om 22.30 uur naar bed ging werd ook deze pijn al minder. Nu een dag later voel ik totaal geen pijn meer.

Nogmaals hartelijk dank voor deze fantastische hulp, waar ik nog steeds van onder de indruk ben en dan ook aan iedereen zal vertellen.

Met vriendelijke groet, Sandra (Almere)