Margriet

Beste Claudia
Gisteren heb ik je gebeld vanwege kokend water dat over mijn linkerhand en onderarm was gekomen. Ik voelde me bezwaard om je om 9 uur in je privé tijd te storen, maar je website was drempelverlagend en zeer uitnodigend.
Zoals gezegd was ik heel blij met de duidelijke manier waarop je me te woord stond, eventuele angst voor iets zweverigs of charlatannerigs was snel voorbij. Ik had nog verwacht dat je iets ter plekke zou doen en dat ik me moest concentreren op een ‘ aurakleur’ of ‘ mantra’ of iets van dien aard. Dit was nog sneller dan een broodje kroket uit de muur trekken….
Maar belangrijker is natuurlijk dat je me geholpen hebt. Eerst ging het heel erg steken, en leek alles erger te worden. Dus ik baalde dat ik niet opnieuw onder de kraan mocht van je, maar dacht: even doorbijten, wie weet is het goed. Na een uurtje trok het inderdaad eerst voor ca 50% weg en was het weer goed dragelijk. Na 1,5 uur vlamde het weer heel erg op, dus ik dacht: nou als dat alles was. Maar na die tweede aanval trok het vrijwel helemaal weg. Om half 12 ben ik gaan slapen en kon zelfs met mijn hoofd op mijn hand liggen!
Ik merk nu de volgende dag wel gevoeligheid, en er moest vanmorgen geen warm water op met douchen, dat deed pijn, maar het voelt helemaal oké en te hanteren. Ik weet natuurlijk – gelukkig – niet precies hoe 1egraads brandwonden anders verlopen, maar herinneringen aan zonneverbrandingen die dagen pijn doen zijn genoeg vergelijking voor mij.
Mocht er ooit nog iets gebeuren, dan zal ik niet aarzelen je meteen te bellen, maar hoop natuurlijk dat het niet nodig is.
Hartelijk dank
Margriet