Beste Claudia,

Op derde Kerstdag gooide mijn zoontje Guus van 15 mnd een kop thee over zijn borst en buik. Het was zo serieus dat we met de ambulance met sirene van het ‘gewone’ ziekenhuis naar he brandwondencentrum in Rotterdam zijn gebracht. Zijn lichaam was voor 4% verband. Grotendeels diep tweedegraads. Na twee weken was slechts het gedeelte dat oppervlakkig tweedegraads was verbrand dicht, maar de wond op zijn buik en nog wat kleine wondjes op zijn borst helaas niet.
Toevallig kwam ik op je site terecht en tien minuten later had ik je aan de lijn. Je vertelde dat je enorm kippenvel kreeg, een teken dat je hem wellicht snel kon helpen.
Erg veel pijn ad Guus toen al niet meer, maar wat ik wel merkte was da hij de nacht voor het eerst doorsliep en de dag daarna ’s middags meer dan 3,5 uur heeft liggen slapen. Normaal max 1,5 uur. Twee dgn later was er weer een verbandwissel en dat liet hij goed toe. We zagen toen voor het eerst dat er toch doorbloeding in de wond was. Er werd al gesproken over evt. Transplanteren. Vier dagen later, bij de volgende verbandwissel, bleek dat de gehele wond bijna dicht was! En twee dgn daarna was hij echt dicht! In het ziekenhuis hadden ze de hoop gehad dat de wond misschien na een week of twee drie (gedeeltelijk) dicht zou zijn en dt was nu binnen een week gebeurd! Sinds gisteren is Guus uit het verband en mag hij weer voor het eerst in bad. Het ziet er naar uit dat hij drie a vier littekens op zijn buik ter grootte van een euromuntje eraan over houdt, maar dat is niets vergeleken bij wat we hadden verwacht. Helaas is hij nog wel erg getraumatiseerd voor water. We hopen dat w hem weer langzaamaan kunnen laten zien dat het leuk is om in bad te gaan. Ondertussen smeren we hem twee keer per dag in met vitamine E oké en hopen we dat de littekens zo tot een minimum beperkt blijven en hij daar niet aan geopereerd hoeft te worden op langere termijn.
Ik ben heel blij dat ik via het internet heb ontdekt wat jij voor een prachtige gave hebt en hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen.

Hartelijk bedankt, zeker ook namens Guus!

Groeten,
Kim