Heleen

Beste Claudia,

Wat een prachtige gave heb je gekregen van je moeder. Ik ben heel
blij dat je hem zo gul deelt met mensen die je niet eens kent.
Zaterdag brandde ik aan het eind van ‘one of those days’ mijn
vingertopjes van middelvinger, ringvinger en pink aan een pan die ik
ging afwassen, maar waar het vuur nog onder aan stond. Door snel
koelen ging het meteen al beter met mijn middelvinger, maar mijn
pink en vooral de ringvinger bleven pijn doen en op mijn ringvinger
kwam een blaar, op de pink een hard glad plekje. Ik heb eerst de HAP gebeld voor overleg, ik hoefde met zo’n kleine brandblaar niet te
komen. Wel in de gaten houden en als er iets veranderde (blaar open ofzo) meteen contact opnemen.

Toen de verdoving van het koelen was gestopt kwam er een nare zenuwpijn in mijn ringvinger, in de wond en langs de zenuw door mijn vinger en dan wat minder sterk in mijn handpalm naar mijn pols. Ik googlde op zoek naar iets dat de pijn zou verzachten en toen kwam ik op jouw site. Maar ja, zomaar iemand bellen op haar zaterdagavond, dat doe je toch niet? Na een uur aanzien en proberen de boel met een in plastic en een schone theedoek gewikkelde icepack te verdoven heb ik toch maar gebeld. Je raadde aan om de icepack in verband met met de genezing niet meer te gebruiken, vroeg hoe ik heette, waar ik was en waar het precies zat en toen kon ik ophangen. Ik belde nog even terug omdat ik mijn pink was vergeten te melden, die ging opeens meer zeer doen. Na het telefoontje deed het een tijdje heel erg pijn omdat ik er nu niks meer aan deed, maar langzaam trok het weg naar niks. Dan kwam de pijn weer op maar niet meer zo sterk als eerst en toen trok het weer weg. Het kwam als ik me het goed herinner nog één keer terug, maar toen was het weg. Ik heb heerlijk geslapen.

Ik heb gisteren nog niet meteen gereageerd omdat ik even wou aanzien hoe het met de genezing ging, ik vond namelijk dat het opmerkelijk snel ging. En inderdaad, ik heb er nu, anderhalve dag na het gebeurde, nog een pleister omheen voor de zekerheid, maar eigenlijk zou het al zonder kunnen. Het ziet er prachtig uit en voelt op een randje na waar de buitenste huid een beetje bobbelt omdat er immers bij de blaar meer huid zit mooi zacht aan.

Heleen