Claudia

Beste Claudia,

Gisterenavond heb ik telefonisch contact met je gehad. Ons zoontje Tygo van 3 had ongeveer 2 uur daarvoor zijn vingers verbrand aan een bakplaat. We waren al bij de huisartsenpost geweest maar het deed hem nog behoorlijk pijn. Ik had onlangs een artikel over je gelezen maar deze kon ik natuurlijk zo snel niet terugvinden. Na wat zoeken op internet vond ik gelukkig je website. Omdat het al 21.00 uur was geweest, stond ook ik in twijfel om je te bellen maar toen ik het verdrietige gezichtje van Tygo zag heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken.
Ik had een prettig gesprek met je en nadat we hadden opgehangen zijn we gestopt met koelen. Tygo vond dat geen probleem terwijl hij een half uur daarvoor echt niet zonder nat doekje in zijn handen op de bank wilde zitten. Vervolgens heb ik hem op schoot genomen en nog geen 10 minuten daarna vertelde hij uit zichzelf “mama…mijn handje doet geen pijn meer”. Ik had hem niets verteld dat het minder pijnlijk zou kunnen gaan worden. Je vertelde dat het wat langer kon duren omdat er al 2 uur tussen had gezeten voordat ik je belde. Het verbaasde me dat hij binnen 10 minuten zelf vertelde dat hij geen pijn meer had. Echt heel bijzonder. Kort daarna is hij gaan slapen en heeft er totaal geen last meer van gehad. Hij heeft nog wel 3 grote blaren op zijn vingers, dus die moeten we nog even in de gaten houden maar pijn heeft hij gelukkig niet meer.
Ik hoop niet dat ik het ooit nog nodig zal hebben, maar voor de zekerheid staat je nummer in mijn mobiel. Nogmaals héél erg bedankt!!!
Groetjes, Claudia