Anoniem

Beste Claudia,

Afgelopen avond (30 December 2011) waren wij met ons gezin aan het gourmetten na afloop mijn dochter wilde mij helpen de tafel leeg te ruimen helaas zat er nog olie in het pannetje en kreeg ik dat over mijn rechter hand dus heel gauw onder de koude kraan voor een tijd maar pijn bleef. Ziekenhuis gebeld hier en ik moest het koel houden dus dat gedaan helaas werd het niks minder dus mijn partner op zoek op internet wat te doen zo vonden we uw site en ik dus u gebeld.
en het is echt ongelooflijk wat er na dat telefoontje gebeurde ik ging mijn bed weer in want het was voor mij middennacht wat ik voelde na 5 min. was heel vreemd getinkel in mijn pink, ringvinger en handpalm en viel daarna als een blok in slaap. volgende morgen mijn pijn was weg gewoon ongelooflijk mijn partner en kids geloofden het eerst niet maar moesten het wel geloven na hoe ik mijn hand weer gebruikte.
Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken wat je voor mij hebt gedaan en zal je zeker aanraden bij mensen die zich verbranden ook al is het hier in Nieuw Zeeland.