Hoi Claudia,

Weet je nog, een week geleden heb ik jou gebeld vanuit Canada ivm een brandwond aan mijn arm, opgelopen omdat ik met blote handen ‘even’ een houtblok wilde herschikken in een roodgloeiende houtkachel…… geen handige actie dus, gevolg een brandwond op mijn arm van 5 bij 2 cm. En de wond was meteen open, het vocht liep eruit. Ik herinnerde me ooit een artikel over jou gelezen te hebben in de Gelderlander (ik heb altijd in Arnhem gewoond) en en hoewel ik weinig heb met ‘het paranormale’ en al helemaal geen zweverig type ben (mijn vriend was zeer verbaasd toen hem de plek liet zien en vertelde jou gebeld te hebben….. ‘Gebeld daarvoor……JIJ????’) dacht ik ‘baat het niet dan schaadt het niet’.

Het was een nare plek, zag er niet fijn uit. Ondanks dat onze verbinding met horten en stoten tot stand kwam heeft jouw invloed denk ik toch gewerkt. Wij hebben hier een Bed and Breakfast en toevallig die dag hadden we een vol huis, dus ik moest direct weer aan de bak na met jou gebeld te hebben. Na ongeveer een half uur dacht ik ineens, hee ik voel nauwelijks nog iets. Moet zeggen dat ik ook druk was en er niet steeds aan dacht. Jij zei ook nog dat ik uit moest kijken voor infectie omdat brandwonden snel infecteren als ze open zijn, maar dat is niet gebeurd gelukkig. Het zat op een rotplek, elke keer als ik mijn onderarm ergens neer wilde leggen kon dat niet want daar zat precies de wond. En de eerste nacht zou ook lastig worden dacht ik nog, maar geslapen als een blok. Ik heb er niets meer aan gedaan, niet meer gekoeld, niks opgesmeerd, alleen ontzien en ‘aan de lucht gelaten’ (volgens mij werkt dat altijd het beste) en nu een week later is het prima geheeld, een dikke korst erop die nu begint los te laten. Nu smeer ik het af en toe in met vaseline om die korst soepel te houden en om eerlijk te zijn ook om mezelf ervan te weerhouden er niet aan te pulken, want daar heb ik altijd de neiging toe met wondjes.

Al met al dus erg meegevallen, inmiddels hebben we een speciale handschoen gekocht (eindelijk….) voor gebruik met die woodstove.

Dus…. bedankt!!! Je site staat bij mijn favorieten, telefoonnummer in mijn Canadese en Nederlandse mobiel, want een ongeluk is zo gebeurd. Wat ik me nog afvroeg (kon hiet niet vinden op je site en in het artikel) werk je ook samen met ziekenhuizen of branwondencentra? Lijkt met toch een logisch gevolg, of zijn die (nog) sceptisch??

Groeten uit Kimberley, (Canada)

Anja